Anime-Letöltés

S I T E I N F O:

Name: Anime-Letöltés
URL: -LINK-
Theme: Anime,Manga,Japan
Opened: 2007-04-13
Closed: -
 
Fórum: Újra Van
Chat: Cbox
Twitter: Van
Facebook: Van
Partner Sites: -
Design & Site by: Renee-chan
Thx for help to:
 

 

F E L H Í V Á S !

1. Továbbra is várom a fanficeket,fanartokat

Info a kezdőlapnál

2. Az oldalnak újra van Fóruma! Linket lejjebb találod,bal oldalt,képre kattintva! /megint nincs xD/

3. Az oldal - vagy inkább a szerkesztő xD - rendelkezik Facebook valamint Twitter oldallal. Linkek kezdőlap,jobb oldalt! Ha valaki viszont túl lusta a Twitter honlapján böngészni a Menüben, Twitter üzenetek címszó alatt megjeleníthető ^^


 

NAVIGATION 

Menü

Letöltések

Manga Ismertetők

Ismertetők

Fan Section

Extrák

About Me

Twitter üzenetek 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

LidoDesign

LidoDesign

Ehavi Fejléc Értékelés
Szerinted a mostani fejléc milyen? / Code Geass - C.C. /

Szuper!! :)
Hát...Elmegy
Lehetne jobb is!
Töröld!!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Megnézhető Részek
Az oldaon fent vannak egyes animék megnézhető részei...
Azt szeretném megtudni hogy van-e erre további igény?

Igen,persze!Töltsd fel mindent! :)
Nem.
Minek?Ott az AnimeZone
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
És akkor itt pedig azt kérdezem hogy...
Mit szeretnétek?

Több kép
Több zene (OP,ED,J-pop,K-pop,stb...)
Több videó(OP,ED)
Több cikk,extra
Egyéb (Vendégkönyvbe mehet nyugodtan)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Fanfiction

Véleményeket IDE! ;)

Legelső Ficem^^:

Cím: Rájnö Roberts

Anime: Nagyon! Vegyes

Műfaj: Fantasy, Romantika, Szerelem, Harc, Mágikus,

Befejezett: Nem

Tartalom:

Az alap karakter /Rájnö/ a Tokyo Mew Mew anime Renee-je.Ez alakítottam ár egy kicsit és ezáltalál a jól megismert Renee főhősünk nővére.

A történet röviden annyi hogy van egy hatalmas szellem-klán: Roberts.Ők egy szürkefarkas klán és elég híresek.Rájnö,mint utolsó leszármazott,és az öröksége tulajdonosa,elég nagy erővel rendelkezik.Az ő életét követhetjük végig ezen a hosszú regényen.

Rengeteg Animét tömörítettem egybe,mivel ez olyan sorrendben szövődött bennem,amilyen animét megnéztem.Az első pár évad alapja viszont az Inuyasha.Ezután bövül történetem más közkedvelt Animével mint pl.: Naruto,Bleach,Vampire Knight, stb...

Kezdetben a Középkori Japán idejében flangálun de később áttérünk a XXI. századba is.Itt Rájnö már híres énekesnő lesz és megint csak máshonnan merített ihlet: számai a nevezetes amerikai-japán stb.. eladók zenéje lesz.(PL.: Britney,UVERworld stb....)

Részek:

1. évad - Rájnö Roberts élete:

| A múlt | A találkozás | Ez vagyok én | Elválás | A rejtett erő | Sose tudtalak elfelejteni | Farkasok Párbaja | Az utolsó ütközet - Élet-halál harc | Hirtelen átváltozás | Rájöttem mit is érzek Szülők | Búcsúzás | Felvállani az érzéseket | Kitartás | Válassz! | Válassz...Engem |

2. évad - Rájnö Roberts, a hercegnő:

| Egy új kezdet |

Negyedik Ficem:

Cím: Angel's World /Angyalok Világa/

Anime: Nincs /Kitalált történet teljes egészében/

Műfaj: Angyal,Mágikus,Szerelem,Fantasy

Befejezett: Nem

Tartalom:

A történet alapja egy Angyalok Világa nevezetű hely és annak lakói.Ez a világ az emberektől elzárt,levegőben lebeg.Az ott élők két csoportra oszlanak: 1. Angyalok 2. Arkangyalok.Tudni kell mindkét fajról hogy úgy születhetnek tisztavérűnek ha mindkét szülöjük is azon fajból származott.Az Arkangyal egy másik "képződése",hogyha egy angyal "bemocskolódik".Valami olyan tragédia történik vele ami felemészti benne dühét,gyülöletét.

Főhősnőnk,Hoshiyo.Ő egy tisztavérű angyal,bár szüleit nem ismeri mert még kiskorában meghaltak.Az Angyalok Világában élő "fejesek" találtak rá még régen.Egy tisztaszívű férfi pedig hugának fogadta,ő Katsuyaha.Hoshiyo és Katsuyaha tényleg úgy élnek mint egy család,és Katsuyaha-nak sincsenek szülei,így ketten alkotják ezt a családot.Később Hoshiyo elkezd gyengéd érzelmeket táplálni "bátyja" iránt,de ezt ő nem veszi észre,hiszen huga-ként néz rá mindig is.Hoshiyo-ról tudni kell hogy nem az a típus aki hagyja hogy mások azt csinálják amit akarnak,kényük-kedvük szerint.Vannak szabályok amit be kell tartani és ha valaki nem tartja be (legyen akár egy másik anygal vagy hivatlanok és egyéb nagyobb rangban lévő) ő szóvá teszi.A történet abból áll hogy ezáltal mindig büntetést kap,de egy idő után,megpróbálják jó módra bírni és elküldik az Arkrészre.Ott találkozik egy segítőkész arkangyallal,Atsuya-val.

Nah most kezdödik a storyXD

Vajon mi fog történni ha Atsuya és Hoshiyo találkozik?Megutálják egymást rögtön?A különbség miatt nem is állnak szóba?Vagy kialakul köztük valami? Nah meg persze mi lesz Katsuyaha és Hoshiyo viszonzatlan szerelmének vége?

Részek:

Angyalok Világa | A való világ | Hát te meg...? | Keresni a bajt,szándékosan | Lázadás és Érzelem | Szünet | Eltűnés |

Ötödik Ficem:

Cím: Jégcsap Szív

Anime: Nincs /Kitalált történet teljes egészében/

Műfaj: Romantikus,Emberi élet

Befejezett: Nem

Tartalom:

Kiyotaka Rimuto egy gazdag és sikeres üzletember. Mindene megvan ahhoz, hogy egy saját céget elvezessen és ez sikerül is neki az idők folyamán. Egy nagysikerű elektronikai vállalat igazgatója. Hatalmas épülete, mint székhely, rengeteg beosztotta van, és ami a legfontosabb, felettese nincs, hiszen ő a legnagyobb ember. Jóképű, még sincs felesége,gyereke esetleg valamiféle kapcsolata, még egy éjszakás kalandokat sem űz, sőt, kifejezetten gyülőli az ilyesmiket. Egyetlen egy embert tür meg maga mellett, a bájos és elragadó Himeko Nava titkárnőjét. Himeko szorgalmas, tisztelettudó lány, ugyanakkor hiányzanak belőle a pozitív érzelmek, mint például a vidámság, felszabadultság, nem mosolyog stb... Ezen érzelmek a múlja során eltompultak és felváltotta őket a riged, semmitmondó tekintet, a hideg természet. Himeko-t imádják a férfiak, viszont nem tudnak közel kerülni hozzá, ezért sincs még párkapcsolata, esetleg férje. Himeko-t gyerekkorában Kiyotaka mentette meg, amikor a férfi hazafelét tartva megpillantotta őt egy sikátorban, egy csapat fiúval körbevéve. Mielőtt megerőszakolhattá volna a lányt, Kiyotaka a lány segítségére sietett. Hazakísérve őt jött rá arra, hogy igen fiatalon, de mégis, Himeko egyedül él. Ezután az incidens után kereste a lányt, kutatott utána, de nem talált semmit. Semmilyen adatot, információt, mintha Himeko nem is létezne. Később viszont, pár év elteltével mégis csak felbukkant, már kész nőként és a legmagasabb iskolákat elvégezve akart helyet foglalni Kiyotaka vállalatánál, háláját kifejezve. Azóta dolgozik Kiyotaka mellett dolgozik, és szorosabb munkatársi kapcsolat van köztük. Kiyotaka, hogy nem tudott meg semmit a lányról, mégjobban felböszülve kiváncsiskodik. És akkor kezdődjék is  atörténet. :)

Adott egy jóképű, 30-as éveit átlépő férfi, és egy szintén remek külsővel rendelkező 28 éves nő. Egyiküknek sincs kapcsolata és remekül megvannak, mint munkatársak. Vajon lesz köztük valami, vagy megmarad a fönök és titkárnője viszony? Himeko feltárja múltját és elmeséli élettörténetét Kiyoto-nak vagy maga a férfi jön rá erre? Vajon mit rejt magába a lány, és ezt hogy kompenzálja a férfi?

Részek:

Jépcsap hercegnő színrelép | Költözés

Még nincs hozzászólás.
 

 

 

 

BlogPlusz
Friss bejegyzések
2011.07.18. 10:30
2011.06.20. 11:06
 

Winter Triumph Fansub


 

Fontos!

Hát eljött ez a nap is! xD Végre nyáriszünet van emberek!! :DD

Nah már most. Rengeteg frisset tervezek meg majd egy plussz menüt is, de nem lövöm le a poént még. ;) Gőzerővel nekihajtok az oldalnak, de még várom a szavazások végeredményét is. De előre elterveztem hogy néha-néha lesz egy spec hét (pl.: megnézhető rész,kép,zene stb..) amikor csak az adott témában lévőket töltöm fel egy hétig. Így szeretném behozni a lemaradásomat. Átalakítás is lesz mivel még az évek során a francnak se sikerült még megcsinálnom... xD Inkább a Képeknél mert ott van nagy kavar.

Nah de mindenkinek jó nyarat és gyertek gyakran!! ;)


Tervezett frissítés menete:

Suli időben:

- Péntekenként akkor  amegnézhető részek mindenképp.

- Ha idő és erő van akkor ugyanúgy pénteken esetleg Kép vagy/és Zene.

- Szombaton /vagy megint csak pénteken/ megpróbálok Letölthető részeket is felrakni. (és akkor megpróbálom beindítani a magyar feliratok hozzálinkelését is.)

Szünetben:

- 1-2 teljes Anime letölthető rész /ha itthon vagyok és sikerül megcsinálnom/

+ Ami még nincs befejzve,annak az idő közbeni megjelnő rész feltétele

- Ahogy lemegy a Tv-ben és ahogy felkeről a videó megosztókra - Megnézhető Részek

- Kép letöltés - megpróbálok töltögetni.

- Zene - megpróbálok töltögetni.

 

TÁRSOLDALAK

[C]ool[T]eam [A]nime TOP v2.0

Team Konoha Top 100

 

Anime Zone Topsite

További Társoldalak...

 

 

Hányan voltunk már?
Indulás: 2007-04-13
 


Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!